Τσάι

Γνωρίστε το μοναδικό κυπριακό κρύο τσάι μας από βιολογικά βότανα.100% αγνό και φυσικό προϊόν, χωρίς πρόσθετη ζάχαρη, με φυσικό χρώμα, άρωμα και γεύση. Τα ροφήματα είναι ξεδιψαστικά και αφήνουν μια ωραία γεύση μετά την κατανάλωση τους. Είναι κατάλληλο και για vegan. 
3 γεύσεις: 1. εκχύλισμα από βιολογικό σιδηρίτη Το τσάι σιδηρίτη περιέχει φυσικό άρωμα λεμόνι, φυσικό χυμό σταφύλι για γλυκαντική ουσία και χλωροφύλλη για το χρωματισμό του. Το τσάι χαρακτηρίζεται από μια απαλή γεύση από το βότανο του και το υπέροχο άρωμα λεμόνι.

2. εκχύλισμα από βιολογικό κιούλι και μέντα Το ρόφημα αποτελείται από εκχύλισμα βιολογικών βοτάνων, φυσικό χυμό σταφύλι και κουρκουμά. Το τσάι χαρακτηρίζεται από μια ωραία γεύση από το βότανο του και το υπέροχο άρωμα λεμόνι.

3. εκχύλισμα από βιολογικό φασκόμηλο και λεβάντα Το ρόφημα αποτελείται από εκχύλισμα βιολογικών βοτάνων, φυσικό χυμό σταφύλι, μαύρου καρότου και φυσικό άρωμα (εκχύλισμα) μάνγκο. Το τσάι χαρακτηρίζεται από μια έντονη αλλά και συνάμα απολαυστική γεύση από το βότανο του και το υπέροχο άρωμα μανγκο.

Τα βότανα καλλιεργούνται και επεξεργάζονται στο βιολογικό μας αγρόκτημα. Είναι πιστοποιημένα βιολογικά και η κοπή του βοτάνου γίνεται επιλεγμένα με το χέρι. Η αποξήρανση γίνεται σε χαμηλές θερμοκρασίες ώστε να διατηρούνται τα θρεπτικά, το άρωμα και το χρώμα του βοτάνου. Η διαδικασία παρασκευής του ροφήματος γίνεται με εκχύλισμα βοτάνων και όχι με την χρήση σκόνης ή άλλων υποκατάστατων.