Καλλυντικά Cinere

Στην Cinere εφαρμόζουμε νέες ιδέες και προοπτικές σε όλες τις πτυχές των δραστηριοτήτων μας.

Προσθέτουμε αξία στα προϊόντα μας, σε κάθε βήμα του ταξιδιού τους ξεκινώντας από την ιδέα και την έρευνα για τα προϊόντα μας, στο στάδιο ποιοτικού ελέγχου, δηλαδή τις κλινικές δοκιμές και τις δοκιμές από πιθανούς καταναλωτές, και τέλος να φτάσει στην διανομή σε καταστήματα λιανικής πώλησης και διαδυκτιακά καταστήματα.

Αυτός είναι ο λόγος που καλλιεργούμε τις περισσότερες από τις φυσικές πρώτες ύλες που

χρησιμοποιούνται σε σκευάσματα μας, διασφαλίζοντας έτσι την ποιότητα των προϊόντων μας. Διαθέτουμε και διαχειριζόμαστε την αλυσίδα εφοδιασμού, από τη φύτευση των σπόρων μέχρι την εξόρυξη των φυσικών δραστικών συστατικών, για την ανάμειξη τους σε σκεύασμα, ενώ εστιάζουμε στην μέγιστη αποτελεσματικότητα σε κάθε στάδιο.

Έχουμε καλλιεργήσει ισχυρές εταιρικές σχέσεις με τους προμηθευτές της ποιότητας των υπολοίπων πρώτων υλών που χρησιμοποιούμε στα προϊόντα και τις διαδικασίες μας. Η αυστηρή διαδικασία αξιολόγησης μας εξασφαλίζει την τήρηση των ίδιων αρχών, από τους προμηθευτές μας αλλά και την ποιότητα της κοινωνικής και επιστημονικής ακεραιότητας.

Η AEPC UK παρουσιάζει τα Cinere μια εξειδικευμένη σειρά από κλινικά αποδεδειγμένα αντιγηραντικά

δερματολογικά προϊόντα τα οποία δουλεύουν σε κυτταρικό επίπεδο και διευρύνουν τα όρια της φύσης.

Η φιλοσοφία μας είναι η διατήρηση υψηλών προτύπων και πρακτικών καθώς και παροχή προϊόντων

που προσφέρουν αποδεδειγμένα και μετρημένα πλεονεκτήματα στον πελάτη.

Έρευνα & ανάπτυξη

Χρόνια έρευνας κατάφεραν να καταλήξουν στην τέλεια ισορροπημένη χρήση των συστατικών στα προϊόντα μας.

Καλλιεργούμε μόνοι μας τις πρώτες ύλες οι οποίες χρησιμοποιούντε στις φόρμουλες των προϊόντων μας.

Η πρακτική μας βοηθά στην ανίχνευση της προέλευση των πρώτων υλών που χρησιμοποιούμε.

Διασφάληση ποιότητας

Χρησιμοποιούμε συνδυασμό κρατικής έρευνας και νόμιμες φυσικές πηγές υλικών, για να δημιουργήσουν την τέλεια ποιότητα καθαρών προϊόντων ομορφιάς, που είναι κατά 78% φυσικής προέλευσης και υπόσχονται αποδεδειγμένα αποτελέσματα.

Οι φόρμουλες μας περιέχουν εκπληκτική συγκέντρωση βοτάνων, εκχυλίσματα από αιθέρια έλαια και άλλα φυσικά βιοενεργά στοιχεία. Δραστικά αποτελέσματα ακόμα και για ευαίσθητα δέρματα, χωρίς να επηρεάζει την φυσική ισορροπία. Τα προϊόντα μας δεν είναι μόνο φιλικά για το δέρμα, αλλά και για το περιβάλλον.

Τα προϊόντα μας είναι απαλλαγμένα από συντηρητικά parabems, ορυκτά έλαια, σιλικόνες, θειικό, προπυλενογλυκόλη, φθαλικές ενώσεις, γενετικά τροποποιημένoυς oraganisms (GMO), γλυκόλη πολυαιθυλενίου (PEG), τριαιθανολαμίνη (TEA) και διαιθανολαμίνη (DEA).

Βραβεία

Το αποτέλεσμα των προσπαθειών και επιτευγμάτων μας, έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα επιτυχής με εξαιρετικές πιστοποιήσεις, όπως βραβεία από το διεθνές πρότυπο οργάνωσης (ISO) και την αναγνώριση από την ιατρική και τη φαρμακευτική βιομηχανία.

Η δύναμη των πεπτιδίων

Τα πεπτίδια είναι αζωτούχες οργανικές ενώσεις που αποτελούν δομικό συστατικό των πρωτεϊνών. Θέτοντας το πιο απλά, τα πεπτίδια είναι μικρές πρωτεΐνες. Βοηθούν στη βελτίωση την εικόνας της ώριμης επιδερμίδας και στην αναγέννηση του δέρματος. Υπάρχουν διάφορα είδη πεπτιδίων.