Καθαρισμός και απόσμηση χώρου

Επαναστατική Τεχνολογία που Ανατρέπει τα Δεδομένα στον Καθαρισμό και την Απόσμηση του Χώρου

 To airnote είναι μια Μοναδική τεχνολογία η οποία παρέχει μια ολοκληρωμένη λύση καθαρισμού του αέρα που αναπνέουμε από τη μόλυνση, τις οσμές, την κάπνα, τα αλλεργιογόνα, τους ιούς και τα υπόλοιπα αιωρούμενα σωματίδια που βρίσκονται στο χώρο. Το airnote προστατεύει αποδεσμεύοντας εκατομμύρια ηλεκτροστατικά φορτισμένα μικροσταγονίδια (Liquid-ions) όπου απελευθερώνονται κάθε 2 λεπτά όλο το 24ωρο και μεταφέρονται με τα ρεύματα του αέρα ομοιόμορφα κατανεμημένα σε όλο το χώρο. Τα Liquid-ions δεν φαίνονται με γυμνό μάτι. Διαχέονται μέσα στο χώρο, μαγνητίζουν όλα τα υπόλοιπα αιωρούμενα σωματίδια, τα καθιστούν βαρύτερα από τον αέρα με αποτέλεσμα να καταλήγουν στο πάτωμα.

Μια συσκευή airnote μπορεί να καλύψει ένα χώρο έως 55 τετραγωνικά μέτρα.

Τι εξασφαλίζετε με το airnote

Καθαρό και ασφαλές περιβάλλον χωρίς καπνό και άσχημες μυρωδιές. Υγιεινό χώρο χωρίς μικρόβια , ιούς και αλλεργιογόνα. Ποιότητα ζωής και υγεία. Εξαλείφει τα παράπονα των πελατών σας για οσμές , κάπνα ,ανθυγιεινή ατμόσφαιρα. Ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Μείωση ασθενειών του προσωπικού από ιώσεις, αλλεργίες κ.α.

Τα πλεονεκτήματα του airnote

Το airnote είναι διακριτικό και ασφαλές. Εξαλείφει 100% τον καπνό του τσιγάρου και άλλες δυσάρεστες οσμές. Εξουδετερώνει έως το 99,9% των ιών της γρίπης. Απομακρύνει όλα τα αλλεργιογόνα σωματίδια. Παρέχει διακριτικό και ομοιόμορφο αρωματισμό. Είναι εντελώς αθόρυβο. Δεν είναι απλά ένα αρωματικό χώρου Λειτουργεί με μπαταρίες. Είναι εύκολο στην εγκατάσταση. Δεν βασίζεται σε αερόλυμα, δεν περιέχει καθόλου προωθητικές πρώτες ύλες και δεν παράγει όζον.