Επαναστατική ψηστιέρα

Επανάσταση στο ψήσιμο σχάρας με την καινοτόμα ψησταριά της COLAC

 EASY GRILLING: Πρακτική, έξυπνη, φορητή και Εύκολη ψησταριά

Μια ψησταριά η οποία λειτουργεί χωρίς κάρβουνα, χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, πολύ οικονομικά, εύκολη στο καθάρισμα, εύκολη στη μεταφορά και φιλική προς το περιβάλλον.

Η EASY GRILLING έχει σχεδιαστεί και κατοχυρωθεί με πιστοποιητικό ευρεσιτεχνίας σε 152 χώρες, ως η μοναδική φορητή ψησταριά η οποία ψήνει εύκολα και υγιεινά.

Αυτό γίνεται χάρη στον έξυπνο σχεδιασμό της ο οποίος μας επιτρέπει με την χρήση τεσσάρων μικρών δοχείων καυσίμων μεθανόλης να διατηρούμε μια αντικολλητική  κεραμική πλάκα ζεστή στους 220 βαθμούς για πέραν των δύο ωρών.

Με αυτόν τον απλό τρόπο μπορούμε να ψήνουμε νόστιμα και υγιεινά, κρέας, κοτόπουλο, ψάρια, λαχανικά και πολλά άλλα φαγητά χωρίς την χρήση λαδιού,  χωρίς την έκθεση του φαγητού μας σε βλαβερές αναθυμιάσεις με ελάχιστο μέχρι μηδαμινό καπνό.

Ο ειδικός λιποσυλλέκτης μαζεύει όλα τα λίπη από το ψήσιμο χαρίζοντας μας ένα υγιεινό και νόστιμο φαγητό.

Πρακτικότητα

Η πλάκα κεραμικού καθαρίζεται πολύ εύκολα με νερό και ένα μαλακό σφουγγάρι ή χαρτί, καθώς η πλάκα είναι κεραμοποιημένη με διπλή επίστρωση κεραμικού Α’ ποιότητας το οποίο αντέχει μέχρι και 400 βαθμούς κελσίου.

Η συσκευή ζυγίζει μόνο οκτώ κιλά και μεταφέρεται πολύ εύκολα. Διαθέτει τέσσερα μεταλλικά πόδια, τα οποία μας επιτρέπουν να τοποθετούμε την ψησταριά σε όλες τις επιφάνειες χωρίς κανένα πρόβλημα.

 Οικονομία

Το κόστος ψησίματος είναι λιγότερο από  €3 ευρώ και τα τέσσερα δοχεία καυσίμων, μας επιτρέπουν να ψήνουμε για δύο ώρες συνεχόμενα. Η αντικολλητική, κεραμική πλάκα χρειάζεται μόνο δέκα λεπτά για να ζεσταθεί και μετά το ψήσιμο είναι ασταμάτητο.

Γιατί να επιλέξετε την ψησταριά της COLAC;

Γιατί:

Ψήνει τα πάντα: Μπριζόλες, παϊδάκια, σουβλάκι, ψάρια, λαχανικά

Προσφέρει υγιεινό φαγητό καθώς τα λίπη και τα υγρά ρέουν προς το δοχείο συλλογής λιπών κατά τη διάρκεια ψησίματος

Ψήνει παντού  – Στο σπίτι, στο μπαλκόνι, στην θάλασσα, στο βουνό, στο διαμέρισμα στην κατασκήνωση, στον εκδρομικό χώρο και όπου δεν μπορείτε να ανάψετε κάρβουνα, αφού η πηγή θερμότητας είναι περιορισμένη, δεν είναι σε υγρή μορφή για να μπορεί να δραπετεύσει εύκολα και ο κίνδυνος ατυχήματος είναι σχεδόν ανύπαρκτος.

Είναι πανεύκολη και οικονομική στη χρήση και στο καθάρισμα

Είναι φιλική στο περιβάλλον λόγω της απόλυτα καθαρής καύσης της

Μεταφέρεται εύκολα είτε με τα δυο χερούλια που φέρει στο πλάι, είτε με την χρήση του ιμάντα ώμου

EASY GRILLING: Εύκολα, απλά και οικονομικά. Τώρα μπορούμε να ψήνουμε όπου θέλουμε, υγιεινά και νόστιμα.