Βελτιστοποιητής καύσης

Η συσκευή επιβεβαιώθηκε από ανεξάρτητα εργαστήρια, πανεπιστήμια, κυβερνητικά σώματα, μεγάλα μεταφορικά μέσα-ιδιωτικά και δημόσια – τα οποία μεταφέρουν προϊόντα και ανθρώπους, σε είκοσι διαφορετικές χώρες. Η αποδοτικότητα της έχει αναγνωριστεί μέσω εργαστηριακών δοκιμών και στο δρόμο.

Η βελτιστοποίηση της καύσης του Supertech εισχωρεί μέσα στη δεξαμενή καυσίμων του αυτοκινήτου σας. Το αυτοκίνητο πρέπει να έχει μηχανή υδρογονάνθρακα χρησιμοποιώντας είτε πετρέλαιο είτε βενζίνη. Το Supertech προσφέρει πέντε μοντέλα, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε δεξαμενές καυσίμων μεγέθους από 40 λίτρα μέχρι 800 λίτρα.

Oι κατασκευαστές μιας σειράς βελτιστοποιητών καύσης για οχήματα έλξης υδρογονανθράκων Supertech, μπορούν να σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε περισσότερο τις ενεργειακές σας λύσεις προσφέροντας τα ακόλουθα:

• έως και 12% στην εξοικονόμηση καυσίμου

 • έως 75% μείωση των εκπομπών αερίων ανά όχημα

• χαμηλότερο κόστος συντήρησης

Είναι ένας από τους πιο φιλικούς προς το περιβάλλον και οικονομικά αποδοτικούς βελτιστοποιητές καύσης στην αγορά. Επιπρόσθετα, η συσκευή είναι επαναχρησιμοποιήσιμη, έτσι ώστε να μπορείτε να την εγκαταστήσετε στα νέα σας οχήματα. Απλά τραβήξτε το καλώδιο που παρέχεται μαζί με το σύστημα βελτιστοποίησης για να το τραβήξετε από μια δεξαμενή καυσίμου και να το τοποθετήσετε σε μια άλλη.

Η Supertech είναι υπερήφανη για τη μακρά διάρκεια ζωής των προϊόντων της, τα οποία συνήθως διαρκούν πολύ περισσότερο από τις εγγυήσεις που τα συνοδεύουν. Οι περισσότεροι καταναλωτές θεωρούν ότι οι βελτιστοποιητές καύσης Supertech έχουν την αντίστοιχη διάρκεια ζωής με τα οχήματα τους και μπορούν συχνά να χρησιμοποιηθούν εξίσου αποτελεσματικά σε καινούργια οχήματα.

Η συσκευή μπορεί να ξαναχρησιμοποιηθεί και μπορεί να ξανά τοποθετηθεί σε ένα άλλο όχημα. Η αποτελεσματική ζωή του Supertech είναι πάντα μεγαλύτερη από την περίοδο εγγύησης του και συχνά μεγαλύτερη από τη ζωή του οχήματος στο οποίο είναι εγκατεστημένο.

Για αυτό το λόγο, σας παρέχει ένα καλώδιο έτσι ώστε να μπορεί να ανακτηθεί από το ένα όχημα για να εγκατασταθεί ξανά σε άλλο. Η συσκευή λειτουργεί ΜΟΝΟ σε κινητά οχήματα και για αυτό δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε θερμάστρες ή σε σταθερούς λέβητες. Η συσκευή λειτουργεί ΜΟΝΟ σε μηχανές υδρογονάνθρακα (βενζίνη, πετρέλαιο και αιθανόλη).